Slet din konto
Du kan slette din Pull Recipe-konto, logget ind eller ej, fra Indstillinger eller herfra.
Log ind for at slette din konto
Ikke logget ind? Din kogebog ligger i denne browser; slet den fra Indstillinger i denne browser.
Hvad sletning fjerner
- Din konto, inklusive en der ikke er logget ind
- Hver opskrift, gemt eller ej, samt din importhistorik
- Rapporter, du har sendt om en opskrift
- En Notion-forbindelse og dens adgang (sider, der allerede er sendt, bliver i dit Notion)
- Dine loginmetoder og sessioner
Hvad der sker og hvornår
- En import, der stadig kører, stoppes, og dens videokopi slettes.
- Et Plus-abonnement, der faktureres via vores hjemmeside, opsiges med det samme uden yderligere opkrævninger.
- Et abonnement købt i App Store eller Google Play skal opsiges i den pågældende butik.
- Dine data fjernes fra vores servere inden for 7 dage.