Hopp til innhold

Slett kontoen din

Du kan slette Pull Recipe-kontoen din, logget inn eller ikke, fra Innstillinger eller herfra.

Logg inn for å slette kontoen din

Ikke logget inn? Kokeboken din ligger i denne nettleseren; slett den fra Innstillinger i denne nettleseren.

Hva slettingen fjerner

  • Kontoen din, inkludert en som ikke er logget inn
  • Hver oppskrift, lagret eller ikke, og importhistorikken din
  • Rapporter du har sendt om en oppskrift
  • En Notion-tilkobling og tilgangen dens (sider som allerede er sendt, blir værende i ditt Notion)
  • Innloggingsmetodene og øktene dine

Hva som skjer og når

  • En import som fortsatt kjører, stoppes, og videokopien slettes.
  • Et Plus-abonnement som faktureres via nettstedet vårt, avsluttes med en gang uten flere belastninger.
  • Et abonnement kjøpt i App Store eller Google Play må avsluttes i den aktuelle butikken.
  • Dataene dine fjernes fra serverne våre innen 7 dager.