Usuń konto
Możesz usunąć swoje konto Pull Recipe – po zalogowaniu lub bez – w Ustawieniach albo na tej stronie.
Zaloguj się, aby usunąć konto
Nie jesteś zalogowany/a? Twoja książka kucharska znajduje się w tej przeglądarce; usuń ją w Ustawieniach w tej przeglądarce.
Co powoduje usunięcie konta
- Usunięcie Twojego konta, również niezalogowanego
- Usunięcie każdego przepisu (zapisanego lub nie) oraz historii importów
- Usunięcie zgłoszeń wysłanych w sprawie przepisów
- Usunięcie połączenia z Notion i dostępu do niego (strony już wysłane zostają w Twoim Notion)
- Usunięcie metod logowania i aktywnych sesji
Co się dzieje i kiedy
- Trwający import zostaje zatrzymany, a kopia wideo usunięta.
- Plan Plus rozliczany przez naszą stronę zostaje natychmiast anulowany bez kolejnych opłat.
- Plan kupiony w App Store lub Google Play należy anulować w odpowiednim sklepie.
- Twoje dane zostaną usunięte z naszych serwerów w ciągu 7 dni.